Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/01/2015

VNG tindrà un casal de dones abans d'acabar el mandat

 M. Pau Munuera, presidenta de l’Associació de dones la Frontissa   M. Pau Munuera, presidenta de l’Associació de dones la Frontissa

El Govern es mostra 'orgullós' per la moció aprovada al Ple per donar visibilitat a les dones

El Govern vilanoví va destacar ahir l'aprovació per unanimitat al Ple de dilluns de la moció per la visualització en el nomenclàtor de la ciutat de la contribució femenina. L'alcaldessa, Neus Lloveras, es va mostrar “personalment molt orgullosa de la moció, cal treballar cap a l'equitat real, garantir que als carrers de VNG hi hagi noms de dones”. L'alcaldessa va parlar de les accions dutes a terme per garantir la convivència i l'equitat entre homes i dones i va explicar que “estem treballant perquè ben aviat es pugui obrir el casal de dones. Durant aquesta legislatura serà possible.” Neus Lloveras també va agrair a les associacions de dones la seva intervenció en el Ple i el fet que “ens recordessin q encara hi ha molts aspectes a tenir en compte”. En la sessió ordinària de dilluns Mari Pau Munuera, presidenta de l'Associació de dones la Frontissa va defensar el contingut de la proposta.

Roda de premsa valoració del Ple

Per altra banda, Lloveras va parlar de l'aprovació definitiva de l'ordenança de civisme i va posar de manifest la decepció perquè “en una ordenança de ciutat haguéssim hagut de sumar amplis consensos”. L'alcadessa va mostrar la seva estranyesa per l'abstenció del PSC perquè creu que “és una bona ordenança, ens permet tenir eines per millorar la convivència entre les persones, ens ajuda a conviure millor.” Neus Lloveras va recordar que des del principi del mandat “pel nostre contacte directe amb el ciutadania vam percebre que calia l'ordenança, per millorar la convivència. Traiem-nos del cap que és per sancionar, el que volem és que les coses vagin millor.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00