Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/11/2015

Diumenge familar a l'Auditori

La companyia Com sona? ocuparà l'escenari amb les seves propostes per a infants  La companyia Com sona? ocuparà l'escenari amb les seves propostes per a infants

Cançons tradicionals amb arranjaments curiosos i elements propis del swing i del folk a l'Auditori Eduard Toldrà

Aquest cap de setmana els infants són els protagonistes de la programació d'arts escèniques i música, que es concentra a l'Auditori Eduard Toldrà, ja que el Teatre Principal acull les jornades del Saló del Carnaval en motiu de la Fira de Novembre.

Diumenge a les 6 de la tarda, la companyia Com sona? presentarà el seu espectacle “A cau d'orella”, adreçat a infants de 0 a 6 anys.
Cinc músics amb instruments de diferents famílies fan un recorregut musical a través de diferents cançons populars amb petites pinzellades de jazz. Amb una ambientació dels anys 20 i 30 al Estats Units, els músics ens faran gaudir de la música a través d'arranjaments que són propers als infants i a l'estètica musical dels nostres dies. El vestuari, l'escenografia i les actituds dels músics faran que sigui difícil deixar d'escoltar.
Escoltarem cançons tradicionals, i algunes de molt populars, amb uns arranjaments curiosos i fora del que és convencional, amb elements propis del swing i del folk. També acompanyen les músiques petits objectes i personatges que enriqueixen la proposta.

Acompanyats de la veu d'Elena Pereta, Quico Pugès tocarà el violoncel, el washboard i la caixa; Marc Cuevas el contabaix, el piano toy i la caixa; Oriol Aguilar la guitarra, la flauta i l'ukelele; i Sergi Felipe el saxo tenor, saxo soprano i la flauta.

Podeu comprar les entrades al preu de 6 euros a www.auditoritoldra.cat

Però la proposta no acaba aquí, ja que, en el marc dels recursos escènics, el mateix diumenge al matí se celebrarà el taller Pim Pam Repicam.
Serà a les 11 h, i es tracta d'un taller adreçat a infants d'entre 0 i 4 anys, pensat perquè les famílies gaudeixin d'un espai únic on passar una bona estona fent música pares i fills. A través de la descoberta de jocs, cançons i danses es pot desenvolupar la comunicació, la percepció musical i la sensibilitat artística. Una experiència emocionant tant per als infants com per als adults. Les places, limitades, ja estan exhaurides.

Parlem de música
I, per al públic adult, abans del cap de setmana, aquest dijous l'Auditori Eduard Toldrà acull una nova proposta del cicle gratuït “Parlem de música”, en aquesta ocasió amb David Puertas. A les 9 del vespre aquest músic explicarà el concert que la OBC interpretarà a l'Auditori de Barcelona l'endemà d'aquesta sessió (divendres 13), amb música de Manuel de Falla: “El Amor Brujo” i “El Sombrero de Tres Picos”.
L'Associació Musical Eduard Toldrà proposa la possibilitat d'assistir a aquest concert gestionant la compra de les entrades i el transport per assistir-hi.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00