Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/07/2016

Escollits els guanyadors del sorteig per veure la Diada castellera des del balcó de l'Ajuntament

Sorteig per escollir les persones guanyadores  Sorteig per escollir les persones guanyadores

164 persones es van inscriure en la convocatòria d’enguany

 Maria José Bajineta, Marta Pujadas, Èlia Cantero, Noelia Alibau i Dolors Montaner han estat les cinc persones guanyadores del sorteig per veure la Diada castellera de Festa Major des del balcó de l'Ajuntament.

Ahir a la tarda es va fer al saló de Plens el sorteig entre les 164 sol·licituds presentades, amb la presència dels pabordes 2016, la regidora de Cultura, Teresa Llorens, i l'alcaldessa, Neus Lloveras.

Cada any, des de l'any 2012, el consistori vilanoví i els pabordes conviden a totes les persones que ho desitgin a optar a una de les sis invitacions dobles per veure la Diada castellera des del balcó de la plaça de la Vila. Cinc invitacions s'escullen per sorteig entre les sol·licituds presentades, i la sisena entre el públic assistent al sorteig. En aquest cas l'afortunat va ser Alfred Benavent.

La Diada castellera de Festa Major es durà a terme aquest dissabte, 30 de juliol, a partir de les 18 h, amb la participació de la colla local, els Bordegassos de Vilanova, els Castellers de Vilafranca i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00