Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/01/2014

Neàpolis ofereix una jornada de formació tecnològica del sector mobile

El programa formatiu tractarà les oportunitats d'ocupació que es deriven de la tecnologia mòbil i l'aposta de VNG per aquest sector, entre d'altres

L'auditori de Neàpolis acollirà una jornada de formació tecnològica del sector Mobile dimarts vinent, 28 de gener, a partir de les 16 h. Aquesta és una iniciativa inclosa en el programa M-Talent de la Fundació Mobile World Capital, que té per objectiu fomentar la formació tecnològica en el sector Mobile i s'adreça a joves, persones en atur, emprenedors i professionals com una eina per millorar la qualificació professional.

A la jornada que es farà a Vilanova i la Geltrú hi intervindrà l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras; el responsable de Desenvolupament del sector mobile i de les TIC de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Sergi Marcén; la regidora de Societat de la Informació de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens i el director d'i-Marketing Consulting, Xavier Rivera. Entre els aspectes que es tractaran a la jornada, Sergi Marcen farà una presentació del Mobile World Congress i del programa M-Talent en relació a les transformacions derivades del desenvolupament del sector Mobile i les oportunitats d'ocupabilitat que se'n deriven mitjançant la formació. Per la seva banda, la regidora de Societat de la Informació, Ariadna Llorens, parlarà sobre l'aposta de Vilanova i la Geltrú per la formació tecnològica, mentre que Xavier Rivera centrarà la seva intervenció en com treure profit del mòbil per a un ús personal, professional i empresarial.

L'assistència a la jornada és gratuïta i només cal fer inscripció prèvia a través el web municipal www.vilanova.cat
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00