Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/06/2015

El Juanita's organitza el 1r Vilanova Criterium Fixed Crit

   L'11 de juliol a la tarda, a Vilanova i la Geltrú L'11 de juliol a la tarda, a Vilanova i la Geltrú

La cursa ciclista es farà el dissabte 11 de juliol, en un circuit marcat dins del Port de Pescadors

El Juanita's Vilanova Beach Festival suposa una gran oportunitat per a totes les persones que vulguin iniciar-se o perfeccionar dins els anomenats esports de lliscament. Ja sigui per terra, aire o mar, el Juanita's ha organitzat pel cap de setmana de l'11 i 12 de juliol, tot un seguit d'activitats en les que hi poden participar gent de totes les edats.

Una d'aquestes propostes és la Vilanova Fixed Crit. Un Criterium de bicicletes Fixie on competiran plegats homes i dones. El Criterium és un tipus de carrera ciclista, que es corre dins un circuit tancat al trànsit, dins la trama urbana de la ciutat. La longitud de la carrera es determina per número de voltes o per temps. Al ser disputada en circuits curts, els ciclistes realitzen una gran quantitat de voltes, fet que afavoreix a l'espectador, ja que pot veure als ciclistes molts més cops.
Les persones interessades es poden inscriure's a través de la pàgina web. El preu de la inscripció és de 10 € i inclou gorra Juanita's i assegurança.

Després del Criterium els participants podran apuntar-se al sopar, cinema i concert al Parc de Ribes Roges i participar de la festa del Juanita's Vilanova Beach Festival.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00