Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/03/2013

L'enfonsament del paviment del carrer de la Pastera no afecta les voltes del torrent de la Pastera

La incidència té el seu origen en la pluja dels darrers dies      La incidència té el seu origen en la pluja dels darrers dies

Les inspeccions tècniques realitzades certifiquen que no hi ha hagut despreniments ni risc estructural per a les voltes del torrent

El carrer de la Pastera a l'alçada del carrer de les Premses està tallat al trànsit a causa de l'enfonsament parcial del paviment. Un cop realitzada la inspecció tècnica de les voltes del torrent de la Pastera que hi ha just a sota s'ha certificat que no s'han produït despreniments ni hi ha cap risc per a l'estructura que sustenta el sostre del torrent.

Ahir diumenge la Policia Local de VNG va sol·licitar l'assistència tècnica de responsables de la Regidoria d'Urbanisme, Obres i Habitatge de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú en observar aquest enfonsament del paviment. Després de realitzar una primera inspecció ocular, juntament amb personal de la USM i, per precaució, es va decidir retirar els vehicles aparcats al carrer i prohibir la circulació de vehicles fins que s'hagi arreglat el paviment.

Aquest matí tècnics municipals han tornat a inspeccionar la zona i s'ha determinat que l'enfonsament coincideix am una junta de paviment important per on s'ha escolat l'aigua de pluja dels darreres dies produint un rentat de la terra de replè.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00