Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/02/2013

Un Carnaval sense incidents i amb alt nivell participatiu

44 carrosses van participar divendres a l'Arrivo           44 carrosses van participar divendres a l'Arrivo

Destaca el descens d'atencions derivades del consum d'alcohol durant l'Arrivo

La participació a tots els actes de Carnaval que s'han dut a terme fins avui ha estat molt bona. L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, ha fet una valoració positiva de com s'han desenvolupat les diferents activitats fins ara. L'Arrivo de divendres va comptar amb la participació de 44 carrosses d'entitats locals i de municipis veïns. Sobre la preocupació per les excessives assistències per problemes etílics l'any passat, Lloveras ha anunciat que aquest any "ha disminuït força. És una satisfacció veure que aquest any s'ha moderat bastant". Segons dades de la Policia Local i la Creu Roja, enguany el divendres es van atendre 24 persones en tota la nit. L'any 2012 aquesta xifra va ser de 74 atencions.

108 banderes van sortir al carrer diumenge de Comparses, amb 8.200 parelles que van llançar pels carrers i places de la ciutat 130.000 quilos de caramels. 

Roda de premsa valoració Carnaval 3 Neus Lloveras valora positivament la participació als actes de Carnaval

Els Coros de Carnestoltes, dilluns de Carnaval, van comptar enguany amb la l'actuació de 12 grups. L'alcaldessa ha volgut destacar el bon nivell de tots els participants. Altres dades que es poden mencionar son les 6 carrosses que van sortir dissabte a la nit pel centre de la ciutat. 

Sobre les activitats a la nau del Museu del Ferrocarril, destacar que el Ball de Mantons organitzat per Can Pistraus va comptar amb 700 persones, el Ball del Comparser de Falcons i La Unió Vilanovina va tenir 600 persones a la tarda amb infants i adolescents i 750 persones al ball de nit de joves i adults.

Pel que fa a les repercussions en hotels, bars i restaurants de la ciutat, cal dir que la nit de dissabte l'ocupació hotelera va ser del 100%. Segons el gremi, els establiments de restauració també fan una valoració positiva del cap de setmana. Alguns destaquen l'alta activitat de diumenge, i d'altres també parlen d'un lleuger increment de feina dissabte i dilluns. 


Fotos de la MERENGADA

Fotos de l'ARRIVO 

Fotos del CARAMEL

Fotos del BALL DE MALCASATS

Fotos DEL CARNESTOLTES AMB LES BANDERES DE LES SOCIETATS VILANOVINES

Fotos del MOIXÒ FOGUER 

Fotos de les COMPARSES

Fotos del BALL DEL PAPERET 

Fotos dels COROS 

Fotos dels GEGANTS DE LA CUYNA VELLA
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00