Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/11/2015

Aquest mes de novembre la Biblioteca Víctor Balaguer dedica la Vitrina a Albert Virella i Bloda

Cada mes es podrà veure una mostra de llibres i documents de temàtica diferent. La Biblioteca duu a terme aquesta activitat per fer més visibles els seus fons

Sota el títol "L'esguard en l'avenir", la Biblioteca Víctor Balaguer dedica la Vitrina del mes de novembre a Albert Virella i Bloda.
En motiu del centenari del naixement d'aquest historiador local, el títol de la Vitrina coincideix amb el del primer article de l'historiador, que es va publicar al diari Democràcia el 10 de març de 1934.
Entre les diferents obres que es poden veure a la Vitrina destaquen “Vilanova i la Geltrú. Imatges de la ciutat i de la comarca” (1949), “Els anys tristos” (1992) i el número de Democracia on es publicà el primer article de Virella i Bloda.
‘L'esguard en l'avenir' és, doncs, una mostra de l'extensa obra que Albert Virella i Bloda va dedicar a la història de Vilanova i la Geltrú, i es complementa amb el catàleg de les obres exposades.
Per més informació podeu accedir al catàleg de la Biblioteca Víctor Balaguer http://www.victorbalaguer.cat/ca/catalegcatala.

Des del passat mes d'octubre, cada mes es podrà veure una mostra de llibres i documents de temàtica diferent. Una activitat que ha de servir a la Biblioteca Víctor Balaguer per fer més visibles els seus fons.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00