Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/10/2016

Lliurament del Premi Neàpolis Cowork al talent TICC

 El curs acadèmic 2016/17 es va obrir al saló d'actes de l'EPSEVG     El curs acadèmic 2016/17 es va obrir al saló d'actes de l'EPSEVG

La primera edició d’aquest premi ha estat per a Jordi Hernández estudiant del Grau d’Informàtica de l’EPSEVG

L'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG) va inaugurar ahir al migdia el curs acadèmic 2016-2017. En el decurs d'aquest acte es va procedir a fer el lliurament de mencions de reconeixement als estudiants del Garraf amb millor puntuació en la Prova Cangur 2016; el lliurament de premis del 13è concurs Carpeta UPC, el lliurament de premis als millors expedients dels estudiants titulats en el curs 2015-2016 i el lliurament dels Premis Glups de Vilanova Disseny.

Entre les distincions lliurades ahir, Jordi Hernández, estudiant del Grau d'Informàtica de l'EPSEVG, va rebre el Premi Neàpolis Cowork al talent TICC en la seva primera edició. Aquest guardó creat fa uns mesos per l'Agència Pública d'Innovació de l'Ajuntament de VNG coincidint amb la inauguració del viver d'empreses Crea&Co. El premi va ser lliurat per la regidora d'Innovació i TIC de l'Ajuntament de VNG qui va destacar que "el premi consisteix en una estada d'un any al Cowork TIC de Neàpolis que està valorada en 1500 euros i que té per objectiu que els millors estudiants guardonats puguin començar el seu recorregut d'emprenedoria des de l'Agència Pública d'Innovació".

Ariadna Llorens va afirmar també que la convocatòria d'aquest premi referma a, "l'aposta per les TICC, les tecnologies de la informació, la comunicació i la creativitat, que fa la ciutat a través de Neàpolis". En aquest compromís de la ciutat en el reforç del teixit productiu i emprenedor es vol continuar comptant amb la implicació i la col·laboració d'agents com la EPSEVG. Una relació sinèrgica que, assegura Llorens, "ens permet detectar i retenir talent per continuar generant oportunitats emprenedores i de treball a Vilanova".

En el decurs de l'acte d'inauguració del curs acadèmic es va llegir la Lliçó inaugural ‘L'escola respira disseny: de les telecos al disseny' a càrrec del professor de la UPC, Antoni Barlabé Dalmau.

Amb aquest acte d'inici de curs es va aprofitar per significar i reconèixer públicament la trajectòria i dedicació desenvolupada pels docents que han culminat els seu recorregut professional a les aules. Entre els professors jubilats hi ha Jordi Daudé Ventura, del departament de Ciències de la Computació; Jordi Navarro Forniés, professor del departament d'Expressió Gràfica a l'Enginyeria i Francesc Xavier Villasevil Marco, professor del departament d'Enginyeria Electrònica.

També es va homenatjar la dedicació i servei del personal, tant docents com personal d'Administració i Serveis, que complien 25 anys de treball en el campus vilanoví. Els reconeixements es van extensius a Josefina Antonijuan Rull, professora del departament de Matemàtiques; Santiago Boza Rocho, professor del departament de Matemàtiques; Marta Díaz Boladeras, professora del departament d'Organització d'Empreses. Santiago Miñano Escudero, personal d'Administració i Serveis; Joana d'Arc Prat Farran, professora del departament de Matemàtiques; Marian Sánchez José, personal d'Administració i Serveis i Julio Enrique Vigara Campmany, professor del departament d'Enginyeria Electrònica.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00