Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/04/2013

600 alumnes de primària a la Trobada de Jocs Pre-esportius a VNG

La trobada es va fer a la platja de Ribes Roges sota l'organització del Consell Esportiu del Garraf

Uns 600 alumnes de set centres de primària de la comarca del Garraf van viure ahir dimecres una jornada marcada per l'esport escolar. La platja de Ribes Roges va acollir, al llarg de tot el matí, la Trobada de Jocs Pre-esportius organitzada pel Consell Esportiu del Garraf.

L'objectiu d'aquesta activitat és el de donar a conèixer una proposta alternativa d'esport, desvinculada de qualsevol connotació competitiva, que fomenti una estreta vinculació amb la resta de companys i companyes amb qui es duen a terme aquestes pràctiques esportives en un entorn natural i de fàcil accés com és la platja. Abans de la trobada, els i les alumnes van treballar a classe els reglaments dels diferents jocs que es van practicar.

Durant la trobada es van organitzar diferents estacions amb jocs pre-esportius, és a dir jocs adaptats relacionats amb esports com l'handbol, el futbol, o el voleibol, entre d'altres. Tots els grups participaven a la vegada repartits per les estacions que feien rotacions de 15 minuts. Tota aquesta activitat va estar dinamitzada pels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d' Animació d'Activitats Esportives de l'IES Manuel de Cabanyes.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00