Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/02/2017

Taller d'empoderament per a dones

Les dones es troben dos cops per setmana   Les dones es troben dos cops per setmana

La Regidoria de Convivència i Equitat organitza un taller per prevenir la violència des d'una perspectiva de gènere i intercultural

"Sortir endavant" és el nom del taller que es realitza aquests dies a L'Ajuntament de VNG, promogut per la regidoria de Convivència i Equitat.
Sota la batuta de Fatou Secka de la Fundació CEPAIM per a la convivència i la cohesió social, entitat que desenvolupa polítiques per lluitar contra qualsevol forma d'exclusió social; una dotzena de dones participen en aquest taller de prevenció i sensibilització vers la violència que pateixen les dones, sobretot les que han protagonitzat un procés migratori, des d'una perspectiva de gènere i intercultural.

El grup està format per dones de diversos orígens, entre d'altres el Marroc, Palestina, Catalunya, la Xina i Senegal. El taller es desenvolupa els dimarts i els dijous de 9.15 h a 12.15 h. La durada total és de 24 hores, va començar al desembre i acabarà el 23 de febrer.

Els objectius són sensibilitzar i augmentar la conscienciació de les dones sobre la violència en totes les seves formes, potenciar l'empoderament de les dones en tots els nivells (econòmic, social, psicològic, polític o espiritual), proporcionar-los habilitats personals que enforteixin la seva seguretat, el control de la seva vida, la seva autoestima i la seva capacitat comunicativa, creant relacions basades en el diàleg i la unitat.
També se'ls ofereix informació sobre els serveis i els recursos jurídics i assistencials de que disposen, i es promou la creació de grups de suport que tinguin un efecte multiplicador i estenguin a altres dones els coneixements adquirits.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00