Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/11/2014

L'alumnat de 4t B de l'escola La Ginesta presenta un projecte de construcció d'un parc infantil adaptat

   Els nens i nenes amb l'alcadessa i la regidora, al Saló de Plens Els nens i nenes amb l'alcadessa i la regidora, al Saló de Plens

La iniciativa neix dels nens i nenes del centre a partir del seu treball en un projecte sobre emprenedoria

El grup de nens i nenes de 4t B de l'escola La Ginesta han presentat aquest matí a l'Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i a la Regidora d'Educació, Ariadna Llorens, un projecte per a la construcció d'un parc infantil que pugui ser utilitzat per persones amb discapacitat física i visual.

La iniciativa va néixer fa dos anys, quan des del centre escolar s'impulsa un programa sobre emprenedoria. Des d'aquell moment, els nens i nenes han estat treballant sobre la idea de parc, realitzant campanyes econòmiques per aconseguir diners, com la instal·lació de parades on vendre productes elaborats per ells mateixos, i buscant informació sobre parcs infantils que hi puguin existir en d'altres ciutats, de característiques similars, o el nom d'empreses que es dediquen a construir-ne.

Els nens i nenes han preguntat a l'alcaldessa i la regidora la manera com l'Ajuntament els podria ajudar, i si aquest ajut podria ser econòmic. Quin seria l'espai idoni per a construir-lo i si coneixien empreses del sector a qui els poguessin demanar pressupost.

Neus Lloveras ha recollit el projecte i els ha assegurat que traslladaria les seves peticions als diferents departaments que en tenen competències, com urbanisme o via pública, per veure la manera com l'Ajuntament hi pot col·laborar. Així mateix s'ha mostrat il·lusionada per l'empenta dels joves als quals ha encoratjat a seguir treballant, alhora que els ha agraït la seva confiança vers la institució municipal
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00