Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/01/2014

Es posa en marxa un projecte d'esplai virtual a Neàpolis

La iniciativa, sorgida d'una empresa del Cowork Neàpolis, s'adreça a nens i joves d'11 a 14 anys

A partir del dissabte 1 de febrer és posa en marxa un nou projecte a Neàpolis adreçat a nens i joves d'entre 11 i 14 anys. Es tracta de la iniciativa Esplai Virtual que pretén fusionar el model tradicional d'esplai amb el coneixement i l'ús de les noves tecnologies. Aquesta és una iniciativa del projecte d'emprenedoria ubicat al cowork Nèapolis, 'ElMonovolum Project' que compta amb el suport de la Regidoria de Societat de la Informació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de VNG.

L'esplai es realitzarà a l'edifici Neàpolis els dissabtes de 17 a 19 h, oferint un espai als joves per al joc i l'entreteniment mitjançant tècniques d'aprenentatge proactives que permetin evitar perills i fomentin l'intercanvi generacional d'experiències tecnològiques. La dinàmica de les sessions permetrà que tant els nens i joves com els pares i tutors puguin compartir els coneixement adquirit pels joves a través de trobades o participant activament en les activitats proposades.

El projecte a més, també contempla una modalitat online per a que els joves que ho desitgin puguin participar des de casa a les activitats que es duguin a terme a Neàpolis mitjançant connexió per xarxa.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00