Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/10/2015

El CP Vilanova presenta els equips sèniors de la temporada 2015-2016

El club, que ha renovat la junta recentment, vol lluitar per assolir el màxim de títols tant a l'OK Lliga, on competeix l'equip femení com a 1a Nacional, on competeix el sènior masculí

El Club Patí Vilanova va presentar els equips sèniors masculí i femení de l'actual temporada 2015-2016 aquest dijous 1 d'octubre al restaurant La Cucanya de Vilanova i la Geltrú.

En aquest acte, al qual va assistir la quarta tinenta d'alcaldia de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, el president del club, Pau Viadel va avançar els reptes de la temporada i la voluntat de la nova junta de comptar amb el suport de l'afició i de la ciutat per fer possible que tant l'equip masculí, competint a Primera Nacional com el femení, competint a l'OK Lliga, assoleixin els màxims títols dels seus respectius nivells de competició.

Durant la presentació dels equips sèniors del club, també van intervenir els entrenadors i capitans d'ambdós equips en un mateix sentit: demanar el suport de l'afició i de la ciutat omplint les grades del pavelló i manifestant el compromís dels equips en la lluita dels màxims títols en competició.

Ariadna Llorens, qui en nom de l'Ajuntament de la ciutat va cloure la presentació oficial felicitant la nova junta que ha estat renovada recentment per la il·lusió i el treball que hi abocaran durant tota la temporada. La quarta tinenta d'alcaldia va assegurar que "l'Ajuntament serà al vostre costat com s'ha demostrat en l'organització del Mundial sub-20 que s'ha celebrat fa uns dies". La regidora Llorens, per finalitzar va afirmar que "Vilanova i la Geltrú no s'entén sense l'hoquei que és ja una marca de ciutat".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00