Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/11/2014

Últims dies per inscriure's a la cursa nocturna Fenexy Race

      El recorregut és per la façana marítima El recorregut és per la façana marítima

La cursa, a favor de la cura de les lesions medul·lars, se celebrarà el 29 de novembre

Aquest divendres finalitza el termini d'inscripcions per internet per participar a la cursa nocturna Fenexy Race, que se celebra a Vilanova i la Geltrú el dissabte 29 de novembre. També es podran fer inscripcions, de manera presencial, el mateix dia de la cursa.

La Fenexy Race Vilanova, és una cursa solidària a favor de la cura de les lesions medul·lars que organitza la Fundació Fenexy, en col·laboració amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

La prova se celebra per tercera vegada a la ciutat amb el mateix recorregut de les dues edicions anteriors. Així mateix també es mantenen les dues modalitats de recorregut, la cursa de 5 quilòmetres i la cursa de 10 quilòmetres, amb sortida i arribada al passeig de Ribes Roges. Les sortides dels corredors seran a les 18.30 h pel circuit curt i a les 19.30 h pel circuit més llarg. Les inscripcions tenen un preu de 13 i 8 euros, i els diners recaptats es destinaran integrament a la Fundació Fenexy.

La Fundació Fenexy va ser fundada al 2009 per Carles Alcolea quan als 22 anys va ser víctima d'un accident que li va provocar una lesió medul·lar completa. La fundació treballa per finançar un projecte científic propi que té com a únic objectiu la cura de les lesions medul·lars i està avalat per investigadors de reputada trajectòria.

Inscripcions a: http://www.fenexy.org/fenexyrace/inscripcions
Més informació a: http://www.fenexyrace.com
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00