Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/09/2014

Diumenge se celebra la segona edició de les 4 milles femenines XTerra

   Sortida de la cursa, setembre de 2013 Sortida de la cursa, setembre de 2013

La cursa, que en la primera edició va superar les 250 corredores, destinarà els beneficis a l'entitat vilanovina La Frontissa

Aquest diumenge, 21 de setembre, se celebra la segona edició de les 4 Milles femenines Xterra. Es tracta d'una cursa de caràcter solidari, els beneficis de la qual es destinen al projecte Viu la teva ciutat de l'entitat vilanovina La Frontisa, què té com a objectiu l'alfabetització de dones en perill d'exclusió social.

En la primera edició de la cursa, els diners aportats van ser de 700 euros. Una xifra que l'organització espera superar aquest any, a l'igual que el nombre de corredores, que l'any passat van ser 265.

La cursa, amb sortida i arribada a la plaça de les Casernes, fa un recorregut d'uns set quilòmetres que transcorren pel centre de la ciutat i la façana marítima.

L'organització és a càrrec de Comunitat XTerra Run, i les inscripcions, que tenen un preu de 13 € es poden formalitzar en horari comercial a la botiga XTerra RUN, al carrer de Sant Pau, 30, de VNG o bé a través de la web on també hi ha tota la informació relacionada amb la cursa.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00