Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/10/2015

El grup musical Set 52 guanya el concurs del Aclústics

  Set 52,  guanyador del 'Aclústics                Set 52, guanyador del 'Aclústics

El premi consisteix en una actuació remunerada a la Nau del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú

El grup de música SET 52 ha guanyat el concurs del Aclústics, el cicle de concerts d'estiu de música jove a la platja, organitzat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Consell Comarcal del Garraf i el Xiringuito l'Ú de la platja de Ribes Roges. Aquesta iniciativa té com a objectiu oferir als grups de joves músics un escenari privilegiat com és la platja, on poder posar en relleu la seva creativitat musical, i alhora incentivar el consum de música en directe entre el jovent.

L'edició del Aclústics d'aquest any ha incorporat com a novetat un concurs musical, en el qual el públic podia votar per la formació que més li agradava. El premi consistia en una actuació remunerada, per valor de 300 €, a la Nau del Ferrocarril, que se celebrarà abans de finals d'any.

Durant la primera fase del concurs, el públic va escollir amb els seus vots els 5 grups finalistes, que van ser per aquest ordre: Ángeles Arboleda con Dani Blanco, My Stone, Set 52, Vilanova Pastelera i Oriol Barril.

Posteriorment, el jurat format per 3 membres de la Coordinadora d'Entitats Juvenils i Culturals La Sala, principal programador dels concerts a La Nau del Ferrocarril, juntament amb 2 membres de l'organització del Aclústics, s'ha reunit per escollir la formació mereixedora del primer premi. Després de valorar cadascun dels finalistes el jurat ha decidit atorgar el premi al grup SET 52, en considerar que compleix al 100% amb l'esperit del Aclústics que pretén ser una plataforma pels grups novells que volen fer-se conèixer entre el públic de la comarca.

SET 52 és una formació de sis joves de Vilanova i la Geltrú que es defineixen a ells mateixos com a un grup amb ganes de fer passar una bona estona a la gent amb bona música. Toquen música catalana i internacional, cançons pròpies i d'estil propi, en català i anglès, buscant la fusió perfecte entre els estils més populars i ballables del panorama musical (latin, funk, reggae...).

Aquest estiu, els espectadors del Aclústics han pogut gaudir de les actuacions de 25 grups, dels quals 11 formacions eren de Vilanova i la Geltrú, 4 d'altres localitats de la comarca, i 6 grups més procedents de Sant Feliu de Llobregat, Cardedeu, Vila-Seca, Sabadell, Segur de Calafell i Vilafranca del Penedès.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00