Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/10/2014

Commemoració de la Setmana Mundial de la Lactància Materna

   Lactància materna Lactància materna

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú s'hi afegeix un any més. Serà aquest dissabte 11 d'octubre

Per vuitè any consecutiu, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú se suma als actes de commemoració de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, amb una diada de suport que es farà aquest dissabte 11 d'octubre. L'objectiu és donar suport i fer pública la importància de la llet materna pel desenvolupament dels nadons.

La plaça de la Vila acollirà, de les 11 fins les 13 hores, un espai informatiu i d'intercanvi d'experiències sobre els beneficis de l'alletament, entre persones de diferents cultures. Hi participaran les entitats: Som la Llet ! Central Lechera; Alba Lactància Materna; Garraf Petit; Joudour wa Afak (Arrels i Horitzons) i Amal.

L'espai informatiu comptarà també amb la presència de Sílvia Arcos, tècnica de l'Àrea de Promoció de la Donació del Banc de llet materna, del Banc de sang i teixits de la Genetalitat de Catalunya, qui explicarà la importància de la donació de llet materna per a nadons prematurs que no poden ser alletats per la seva mare.

A més, durant tot el matí s'han organitzat activitat promogudes pel grup de mares de Central Lechera – Som La llet, adreçades a infants, pares i mares. Entre les propostes hi ha un racó de ioga familiar, un racó del conté, un racó de musicoteràpia, de zumba i un taller d'equilibrisme.

A les 12 del migdia hi haurà la lectura del manifest, i per acabar es farà una macrofoto de totes les mares i els seus nadons, així com un sorteig d'un pack de lactància materna.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00