Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/10/2016

Sergi López i Isaki Lacuesta, al passi de 'La propera pell' al Principal

La pel·lícula es va estrenar als cinemes el 21 d'octubre    La pel·lícula es va estrenar als cinemes el 21 d'octubre

La projecció es farà dijous 17 de novembre. L'actor i el director presentaran el film i conduiran un col·loqui posterior amb els espectadors

El Teatre Principal acollirà dijous 17 de novembre la projecció de la pel·lícula "La propera pell", d'Isaki Lacuesta i Isa Campo, en el marc del Cicle Gaudí.

El film està protagonitzat per l'actor vilanoví Sergi López, Emma Suárez, Àlex Monner i Bruno Tedeschini, a més d'Igor Szpakowski, Mikel Iglesias, Greta Fernández, David Arribas, Pablo Rosset i Guillem Jorba.
La projecció començarà a les 20.30 h, i el preu de l'entrada és de 4 euros i mig (3 euros amb el Carnet Jove, i un 2x1 per als membres del Club Vanguardia).
El espectadors que vagin el Teatre Principal podran gaudir de la presència de Sergi López i d'un dels directors, Isaki Lacuesta, que presentaran el film. Un cop finalitzada la projecció hi haurà un col·loqui amb l'actor vilanoví i el director.

"La propera pell" ens parla d'un adolescent desaparegut, que torna a casa després de vuit anys quan tothom el donava per mort, i es reincorpora a la vida familiar marcada pel misteri de la seva desaparició. Poc a poc sorgirà el dubte de si realment es tracta del nen desaparegut o d'un impostor.

Les entrades es poden comprar a les taquilles del Teatre una hora abans. Més informació a: www.ciclegaudi.cat

El Cicle Gaudí
Vilanova i la Geltrú és un dels 12 municipis que s'han adherit al circuit estable de cinema català, que aquest dijous 27 d'octubre projecta al principal "Cerca de tu casa", i dijous 3 de novembre acull l'estrena d'"Ebre, del bressol a la batalla".

Notícia relacionada

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00