Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/04/2013

Viu Comerç edita un nou lliurament de punts de llibre

Es tracta de tres nous punts de llibre de la col·lecció "El comerç de sempre"

A partir d'aquesta setmana els establiments associats a Viu Comerç regalaran als seus clients tres nous punts de llibre de la col·lecció "El comerç de sempre" amb imatges històriques d'indrets i establiments comercials.

La col·lecció es va iniciar l'any 2011 amb gran acollida per part dels clients i el públic en general, i sobre tot per part del món del col·leccionisme. Des de llavors s'han repartit més de 20.000 punts de llibre. Una col·lecció que per la seva temàtica la fa única i entranyable, amb un recorregut en fotografies de la historia comercial de Vilanova i la Geltrú. La col·lecció s'ha realitzat amb una acurada selecció d'imatges antigues cedides per l'Arxiu Comarcal del Garraf.

Per aquest Sant Jordi 2013, la col·lecció continua amb tres noves entregues, que corresponen als números 7, 8 i 9, que son respectivament: Plaça dels Cotxes (1956), Plaça de les Cols (1956) i Plaça dels Carros (1971).

Cada establiment disposarà d'un cartell de la campanya a l'entrada indicant amb quin punt de llibre obsequiarà als seus clients, de forma que per aconseguir els tres punts de llibre s'haurà d'anar, com a mínim, a tres establiments diferents.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00