Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/03/2014

La gamba, el turisme i gent de la política, alguns dels protagonistes dels Coros d'en Carnestoltes d'enguany

Coros d'en Carnestoltes Coros d'en Carnestoltes

Una quinzena de formacions van sortir ahir a la nit a cantar per carrers i places i van acabar fent un recital al Teatre Principal

Dilluns de Carnaval és el torn dels Coros d'en Carnestoltes. I ahir no en va ser una excepció. Més d'una quinzena de formacions de diverses entitats de la ciutat van sortir per carrers i places a cantar les "veritats" de les darreres novetats socials i polítiques de casa nostra i de casa del veí. 

Coros d'en Carnestoltes02

Colles noves, colles veteranes, colles escindides, noves promeses, promeses ja clàssiques... van passejar-se per la ciutat tot fent "parada i fonda" en diferents locals on, a canvi de cantar algun dels seus èxits, podien gaudir d'un petit tast. Ells eren l'Agrupació de Balls Populars, els Borregos, els Bordegassos de Vilanova, la Medusa, els Falcons, els Amics Voramar, els Endimari, els Boters de Mar, els Creuats i els Ratllats de la Unió Vilanovina, la Penya Filatèlica, els Geganters de Vilanova, els Marítims, els Can Pistraus, el Grup de Dansa i algun altre d'última hora. 

Coros d'en Carnestoltes03

El públic que no es va veure amb cor d'aguantar el fred i el vent que feia ahir al vespre pel carrer,van poder anar al Teatre Principal on totes les colles van oferir els seus cants des de l'escenari. I a l'entrada, hi havia la paradeta de "Lo brou del Rei" per poder escalfar-se per dintre. Abans, però, qui va voler també va poder passar pel Círcol Catòlic. 

Coros d'en Carnestoltes04

Canal Blau TV emetia en directe la cantada des del Principal. Un problema amb el senyal va fer perdre la connexió. Per tothom que ho seguia des de casa i no va poder veure-ho sencer tenen una segona oportunitat avui a les 14 h i a les 19 h i demà a les 17 h. Durant el cap de setmana la televisió vilanovina retransmetrà íntegrament els actes de Carnaval que ha anat enregistrant tots aquests dies.

- Les fotos del Carnaval 2014
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00