Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/05/2013

L'activitat de la policia a VNG s'explica en un acte públic per primera vegada

L'activitat policial s'explicarà el 21 de maig L'activitat policial s'explicarà el 21 de maig

Es convida tota la ciutadania a assistir-hi i fer preguntes o comentaris als responsables de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra

Dimarts que ve, 21 de maig, se celebrarà per primera vegada a Vilanova i la Geltrú un acte per presentar públicament les actuacions dels cossos de seguretat amb major competència a la ciutat, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra. L'objectiu, va explicar ahir l'alcaldessa vilanovina, Neus Lloveras, és "que els ciutadans i ciutadanes disposin de tota la informació sobre l'activitat policial i que obtinguin la percepció que la policia és a prop seu".

És per això que l'alcaldessa anima tots els vilanovins i vilanovines a assistir-hi i a fer preguntes als responsables dels cossos de seguretat. L'acte tindrà lloc a l'auditori de Neàpolis a partir de les 18.30 h, i comptarà amb la presència de l'alcaldessa, Neus Lloveras, el regidor de Seguretat i Protecció ciutadana, Francesc Sánchez, el cap de la Policia Local, Dionís Ginés, i la inspectora en cap de l'Àrea Bàsica dels Mossos d'Esquadra al Garraf, Rosa Gubianes.

Els caps dels dos cossos policials explicaran com es coordinen i s'organitzen per planificar la seguretat a Vilanova i la Geltrú, i exposaran les dades de l'activitat desenvolupada durant el 2012. Tot seguit obriran el torn de paraules al públic, perquè pugui formular preguntes i expressar comentaris.

Neus Lloveras va manifestar que s'ha considerat interessant preparar un acte com aquest, davant el fet que la seguretat és una de les principals preocupacions de la ciutadania. Així mateix, va valorar positivament la coordinació entre Policia Local i Mossos d'Esquadra a Vilanova i la Geltrú, que fa un any i mig aproximadament van posar en marxa patrulles mixtes.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00