Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/07/2014

Ja són obertes les inscripcions per a la 2a Milla Catalana

   11 de setembre de 2013, sortida de la Milla Catalana 11 de setembre de 2013, sortida de la Milla Catalana

La cursa manté el recorregut de 1.714 metres

Les inscripcions per participar a la segona edició de la Milla Catalana ja són obertes. La prova, que se celebrà l'11 de setembre, manté el recorregut de 1.714 metres. Es tracta d'una xifra inèdita en aquest tipus de curses, però que conté una forta càrrega simbòlica.

La Milla Catalana està organitzada per l'Ajuntament de VNG, el Club Esportiu Fons Vilanova i VNG per la Independència. Com l'any passat establert tres categories diferents, segons l'edat dels participants, més una categoria pensada pels esporistes de competició, de manera que puguin establir i validar la seva marca.

El circuit serà exclusivament urbà i transcorrerà pel centre de la ciutat. La primera sortida serà a les 9.30 h des de la rambla de la Pau. El recorregut passarà pel carrer de l'Àncora, pas sota via, carrer del Forn del Vidre, carrer de la Llibertat, carrer de Sant Sebastià, plaça de la Vila, avinguda de Francesc Macià, rambla Principal i rambla de la Pau.

Les inscripcions es poden realitzar per internet a través del web www.millacatalanavng.cat o bé presencialment en els establiments Xterrarun, Cota-Zero, Evasion Running i Intersport Olaria.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00