Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/01/2012

VNG es prepara per rebre els Reis d'Orient

Els tres reis i el carter Eliseu, l'any passat al Castell de la Geltrú   Els tres reis i el carter Eliseu, l'any passat al Castell de la Geltrú

En la Cavalcada es repartiran uns 700 quilos de caramels, que seran sense gluten i de comerç just, com cada any

Tot és a punt perquè els tres Reis d'Orient arribin, aquesta tarda al voltant de les 18.30 h, a Vilanova i la Geltrú. Melcior, Gaspar i Baltasar no faltaran a la seva cita amb els infants de la ciutat i realitzaran la tradicional cavalcada pels carrers més cèntrics, per recollir les cartes plenes de desitjos i il·lusions de la mainada.

El recorregut de la Cavalcada serà el mateix que l'any passat, de manera que s'iniciarà al Castell de la Geltrú i passarà per la plaça del Pou, carrer de la Unió, carrer del Codonyat, carrer de Tetuan, rambla Principal, plaça de les Neus, carrer de l'Aigua, plaça de Catalunya, carrer del Pare Garí, avinguda de Francesc Macià i plaça de la Vila. Un cop a la plaça, ses Majestats s'adreçaran als nens i nenes que els estaran esperant i rebran les claus de la ciutat de mans de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras.

Cal destacar que com en les darreres cavalcades, els caramels que repartiran els Reis, al voltant de 700 quilos, seran sense gluten i procediran de comerç just. A més a més, la cerimònia de benvinguda serà retransmesa, per cinquè any consecutiu, en llenguatge de signes. 

Consulta les afectacions de trànsit
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00