Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/02/2014

Neàpolis manté contactes amb organitzacions del Japó i Israel en la darrera jornada del MWC 2014

L'estand de Neàpolis ha estat seu de moltes entrevistes durant el congrés    L'estand de Neàpolis ha estat seu de moltes entrevistes durant el congrés

L'Agència Pública d'Innovació vol iniciar nous projectes de col·laboració empresarial en l'àmbit TIC

La darrera jornada de treball del Mobile World Congress per a Neàpolis ha servit per iniciar nous projectes de col·laboració amb organitzacions internacionals.

Durant el matí d'avui han continuat els contactes i reunions a l'estand que Neàpolis ha tingut al pavelló de la Generalitat de la fira mundial de la telefonia mòbil. En aquest sentit, el gerent de Neàpolis, Joan Carles Lluch s'ha entrevistat amb el representant de Mobile Content Forum (grup d'empreses de la indústria del mòbil del Japó), Koji Ito, amb qui han tractat la possibilitat d'establir intercanvis de tipus empresarial entre les empreses d'aquest grup japonès i socis de Catalunya.

Finalment, també s'han realitzat contactes amb dues organitzacions que actuen com a acceleradors d'startups a Israel, amb l'objectiu d'iniciar una activitat de col·laboració acompanyats de l'organització ACC10 de la Generalitat.

Podeu veure un àlbum de fotografies d'aquests dies al MWC aquí
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00