Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/07/2014

Festa Major al Centre Vila

La plaça de les Neus serà l'escenari prinicpal de la festa La plaça de les Neus serà l'escenari prinicpal de la festa

Tot i que el gruix de la celebració serà el cap de setmana vinent, aquest diumenge ja es farà una passejada per la ciutat

La Festa Major del Centre Vila comença a escalfar motors aquest diumenge 13 de juliol. Serà a partir de les 10 del matí quan s'iniciarà una passejada per indrets referents a la iconografia religiosa de Vilanova i la Geltrú (fornícules, imatges i escultures). Se sortirà des del local de l'associació, al carrer Jardí, i es clourà a la pastisseria Mercè.

Però el fort de la festa es farà el proper cap de setmana. Així, el divendres 18 de juliol, a les 18.30 h, hi haurà Country a la fresca; a les 20 h, playback dirigits per Alegria Silvestre, de Compex, i tot seguit, a les 21.30 h, gran concert amb el grup vilanoví Black Stones Cavern.

El dissabte 19 de juliol, a les 11.30 h, hi haurà el concurs de dibuix a la rambla Principal, davant del teatre. I a les 18.30 h, es farà la cercavila infantil amb els Dracs Xinesos Bessons i Drac petit de la Geltrú amb els seus timbalers, la Carpa i el Porró, el gegant Lalo, els tabalers Desterrats, i els dracs i capgrossos del Centre Vila, a més de dracs i gegants fets per nens i nenes. L'acte és obert a tothom. La concentració es farà a la plaça de les Neus i la cercavila s'acabarà a la plaça del Mercat. Més tard, a les 22 h, se celebrarà el sopar de gala. I tot seguit s'iniciarà el gran ball amb l'orquestra Babbel. Tot a la plaça de les Neus.

Per al diumenge 20 de juliol es farà, a les 10.30 h, l'ofici solemne de la Festa Major del Centre Vila,a l'Església de Sant Antoni Abat. Ja a la tarda, a les 18 h, hi haurà l'actuació dels bordegassos de Vilanova amb els Castellers de Sant Cugat. A les 20.30 h es durà a terme el repartiment de premis del Concurs de dibuix. i Per acabar la jornada i la festa del barri, a les 21 h hi haurà cantada d'havaneres i rom cremat, amb l'actuació del Grup Port Vell. L'escenari tornarà a ser la plaça de les Neus.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00