Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/03/2016

Primera Jornada de Networking organitzada per l'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú

Es durà a terme aquest dijous a les set del vespre a l'Hotel Ceferino

L'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú ha organitzat per aquest dijous, a les set del vespre i a l'Hotel Ceferino una primera Jornada de Networking. Es tracta de fomentar la comunicació i el negoci entre els socis i, també, entre entitats, empreses i particulars relacionats directa i indirectament amb el turisme a Vilanova i la Geltrú i la seva àrea d'influència.

Està previst que aquestes jornades es repeteixin els primers dijous de cada mes a diferents locals que s'aniran anunciant. L'Estació Nàutica ja està preparant un calendari acurat per tal de facilitar una bona programació d'agendes. Aquestes Jornades formen part d'una de les línies d'actuació de l'Estació Nàutica de desenvolupar un programa d'esdeveniments al llarg de l'any.

L'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú, constituïda el 2001, és una associació d'empresaris del sector turístic que, de forma transversal, inclou a empreses d'activitats nàutiques, turisme actiu i oci, empreses de serveis, de restauració i d'allotjament, així com clubs esportius i altres associacions. Actualment, més de 40 socis s'agrupen i s'organitzen per tal de dur a terme, de forma conjunta, la promoció i dinamització del destí turístic. Els principals objectius són la comercialització d'activitats i serveis dels associats, la promoció de les mateixes i del destí de forma global, i la representació del sector amb l'administració.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00