Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/10/2015

Exposició publica del Cens Electoral

    Les reclamacions cal fer-les dins el mateix període Les reclamacions cal fer-les dins el mateix període

Del 2 al 9 de novembre es podran consultar les dades al vestíbul de l'Ajuntament

Del 2 al 9 de novembre restarà exposat al vestíbul de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú el cens electoral vigent, per les Eleccions Generals que han de celebrar-se el 20 de desembre.

Durant aquest termini de temps, els electors podran formular reclamacions sobre els errors en les seves dades personals, canvis de domicili dins el mateix municipi o per la no inclusió en el cens.

Les reclamacions es poden realitzar a l'Ajuntament de VNG, a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana, de dilluns a divendres de 8 a 19 hores, i el dissabte de 10 a 13 hores, als Consolats, o a les Delegacions Provincials de l'Oficina del Cens Electoral. En aquest darrer cas es pot fer la reclamació a través del telèfon 901 101 900 o bé presencialment a la delegació provincial de l'Oficina.

Per la consulta de les dades d'inscripció, a través d'Internet, es requereix d'un certificat electrònic dels publicats per la Seu Electrònica de l'INE. D'altra banda, es pot consultar la mesa i el local electoral que correspon a cada elector, sense necessitat de certificat digital, accedint a l'adreça: https://sede.ine.gob.es/consulta_mesas_locales

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00