Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/04/2014

Més de 700 alumnes participen a la Trobada de Jocs Cooperatius, del Consell Esportiu del Garraf

   Els participants venen de diferents escoles de la comarca Els participants venen de diferents escoles de la comarca

Durant aquest matí, alumnes de 3r i 4t de primària son a la platja de Ribes Roges practicant diferents esports

La platja de Ribes Roges acull durant aquest matí la Trobada de Jocs Cooperatius, organitzada pel Consell Esportiu del Garraf, en la que hi participen més de 700 nens i nenes, alumnes de 3r i 4t de primària, de la comarca del Garraf.

L'objectiu d'aquesta activitat és de donar a conèixer una proposta alternativa d' esport, desvinculada de qualsevol connotació competitiva, que fomenti una estreta vinculació amb la resta de companys i companyes amb qui es duen a terme aquestes pràctiques esportives, en un entorn natural i de fàcil accés com és la platja. Abans de la trobada, els joves han treballat a classe d'Educació Físca els reglaments dels diferents jocs que després s'han practicat.

Durant la trobada s'han organitzat diferents estacions amb jocs cooperatius. Són jocs adaptats, en els que cada grup ha d'assolir un objectiu mitjançant el treball en grup. Tots els nens i nenes, repartits per les diferents estacions, participaven alhora en rotacions de 15 minuts. Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Animació d'Activitats Esportives de l'IES Manuel de Cabanyes són els encarregats de dinamitzar tota l'activitat. 
Jocs cooperatius a la platja

Les escoles que hi ha participat són Llebetx, Ítaca, Canigó, Margalló i La Ginesta, de Vilanova i la Geltrú, Les Parellades, Les Roquetes, Mediterrània i el Pi, de Sant Pere de Ribes, i Mar i Cel, de Cubelles.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00