Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/09/2015

La XVI Triatló Ciutat de Vilanova se celebrarà el diumenge 11 d'octubre

   Triatló Ciutat de Vilanova, 2014 Triatló Ciutat de Vilanova, 2014

La prova que combina natació, ciclisme i cursa a peu, ja té obertes les inscripcions

Vilanova i la Geltrú serà l'escenari, un any més, de la Triatló Ciutat de Vilanova i la Geltrú. La XVI edició d'aquesta prova esportiva combinada i de resistència, en la qual els participants realitzen segments de natació, ciclisme i cursa a peu, es farà el diumenge 11 d'octubre, amb una primera sortida a les 9 del matí.

La Triatló, puntuable dins el Circuit Català, s'ha convertit en una de les millors proves d'aquesta disciplina, tal i com ho demostra no només l'alt nombre d'inscripcions, limitada als 1.000 atletes, sinó també l'alt nivell esportiu dels i les participants.

Les distàncies que s'han de cobrir són un primer tram de natació de 750 metres, un segon tram de ciclisme de 20 quilòmetres i un tercer tram de cursa a peu de 5 quilòmetres. L'organització, a càrrec del Club Triatló Vilanova i de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, estableix diferents categories: cadet, júnior, sub23, absoluta, veterà i per equips. Totes elles tant en categoria masculina com femenina. Les series sortiran a les 9 i a les 11 del matí, des de la platja d'Adarró.

Les inscripcions són obertes, i tenen un preu de 29€ pels federats en Triatló i de 35€ pels no federats. A tots se'ls proporcionarà un dorsal i un xip, pels triatletes no federats que no en disposin.

Més informació i inscripcions
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00