Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/05/2016

BlauVerd proposa pel cap de setmana una marató per a reduir el consum elèctric a la llar

Ajuntament, Agència Local de l'Energia i Escola Politècnica Superior d’Enginyeria promouen aquesta acció

Tot ja està preparat per a que BlauVerd, la fira del Mar i del Medi Ambient de Vilanova i la Geltrú, comencí a caminar aquest cap de setmana. Podeu consultar la programació completa de BlauVerd clicant AQUÍ 

Una de les activitats més destacades a la programació serà la Marató per reduir el consum a la llar. Durant dissabte i diumenge, tècnics de l'Agència Local de l'Energia i estudiants de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria participaran en l'activitat que pretén que els ciutadans puguin entendre el funcionament d'una factura elèctrica. Aquest coneixement els permetrà saber si és poden beneficiar d'alguna bonificació en el rebut elèctric, si la potència contractada és la més adequada, o de quina manera evolucionen les tarifes elèctriques. Cal destacar que saber el funcionament de la factura comporta un estalvi econòmic per l'usuari, i un estalvi medi ambiental per la ciutat. 

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú mitjançant l'Agència Local d'Energia i l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria promouen aquesta iniciativa. Tots aquells ciutadans interessats en consultar com funciona la factura energètica ho podran fer apropant-se a l'estand de l'Agència Local de l'Energia, situat a la rambla de la Pau. Els horaris d'atenció seran de les 10 a les 13.30 h i a la tarda de les 17 a les 20.30 h. Les persones rebran un tracte personalitzat per aquest motiu és indispensable que per poder fer un diagnosis el més precís possible vinguin amb una, o més d'una, factura d'electricitat de la seva llar i, si és possible, que aquesta sigui recent.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00