Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/04/2013

Tennis solidari amb els malalts mentals

L'alcaldessa i la regidora d'esports amb els representants del CT Vilanova i Raquetes Sense Fronteres L'alcaldessa i la regidora d'Esports amb els representants del CT Vilanova i Raquetes Sense Fronteres

Presentació del torneig organitzat per Raquetes Sense Fronteres i el Club Tennis Vilanova

El Club Tennis Vilanova acollirà durant el mes de maig el torneig Raquetes sense fronteres. Es tracta d'un campionat solidari amb l'objectiu d'ajudar les persones en situacions precàries i marginals a través de l'esport.

El torneig es disputarà en les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior, tant femenines com masculines, al llarg de tres caps de setmana, començant el 4 i 5 de maig.

La recaptació de la competició es destinarà íntegrament a l'ONG Esport Solidari Internacional/ Raquetes sense Fronteres. El president d'aquesta organització, Josep Maldonado, ha estat en la presentació de la competició i ha explicat que els objectius del torneig, a banda de promoure la pràctica esportiva en persones com ara els malalts mentals, també serveix per difondre altres activitats de l'ONG. Per Maldonado "Raquetes sense Fronteres ajuda a les persones a sentir-se més útils", i ha mostrat part d'aquesta tasca que va més enllà de l'esport i ha lliurat a l'alcaldessa i al president del Club Tennis Vilanova dos objectes elaborats a partir de pilotes de tennis velles.

L'alcaldessa, Neus Lloveras, ha recordat com és d'important "en moments complicats com els que vivim mostrar la nostra solidaritat". Lloveras ha recordat l'aposta de Vilanova i la Geltrú per ajudar els menys afavorits amb exemples recents com la celebració dels jocs Special Olympics. "Seriem una societat molt pobre encara que aconseguíssim grans èxits econòmics sinó cuidessim les persones que més els costa".

El president del Club Tennis Vilanova, Joan Alfons Chércoles, ha volgut agrair la col·laboració de persones, entitats i empreses en aquesta competició que s'espera que aplegui al voltant d'una cinquantena d'esportistes. 


Descarrega't la FOTO
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00