Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/01/2015

Canal Blau TV estrena 'Carnaval vintage'

Arrivo 1995, La Unió Vilanovina parodiant una arribada de Franco a Vilanova. Es podrà veure en el primer programa   Arrivo 1995, La Unió Vilanovina parodiant una arribada de Franco a Vilanova. Es podrà veure en el primer programa

L'espai presenta cintes recuperades de l'arxiu del canal on s'hi veu el Carnaval més vilanoví

Els 3 caps de setmana previs al Carnaval Canal Blau oferirà 3 capítols de 'Carnaval Vintage', un programa dedicat a repassar carnavals explicats pels seus protagonistes.
De l'arxiu de la televisió comarcal s'han recuperat i digitalitzat algunes d'aquestes gravacions.
D'aquesta manera recordarem alguns dels actes dels Carnavals de 1987 i 1995, recordarem els Arrivos de 1997 i 2003; l'Enterro de 2003 i 2009, i els Coros i altres actes de l'any 1991.
Cada programa té una durada de 90 minuts i es respecten els formats originals.
Joan Ignasi Gómez, presentador del programa, ha seleccionat alguns d'aquests moments. Des dels Coros de principis dels anys noranta, passant per l'Arrivo dels Tres Reis Mags, el Musical de la Unió o l'Enterro dels Naltrus. A banda dels grans actes, també s'hi poden veure resums d'actes més petits, com les Xatonades i Merengades. 'Carnaval Vintage' reviu el Carnaval més autèntic amb la presència de convidats que han marcat època: Jordi Trillas, Jaume Blanch, Guillem Albà, Olga Jiménez dels Estaquirots, Alfons Màrquez, Llibert Vinyals, Carles Ill, David Andreu o Pau Orriols, entre d'altres.

Carnaval Vintage logo

El programa es podrà veure els dissabtes a les 16 i a les 23 h, i els diumenges a les 9 i les 18 h. També es podrà veure durant els dies de Carnaval i al web www.canalblau.cat, pàgina en la que també es pot consultar la programació de la televisió comarcal.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00