Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/10/2013

Es presenten 15 propostes ciutadanes a la 1a Assemblea Municipal Oberta

  A partir del 28 d'octubre els interessats es podran inscriure com a públic  A partir del 28 d'octubre els interessats es podran inscriure com a públic

Una comissió revisarà les propostes i les seleccionades es debatran el 16 de novembre

Un cop acabat el termini de presentació, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha rebut un total de 15 propostes ciutadanes per tal de que puguin ser debatudes a la 1a Assemblea Municipal Oberta que s'ha de celebrar el 16 de novembre, a les set de la tarda, a l'Auditori de Neàpolis.

De les quinze propostes n'hi ha cinc que han estat presentades per entitats, mentre que la resta corresponen a ciutadans que les han aportat a títol individual.

Un cop recollides, i en els propers dies, una comissió formada pel Defensor de la Ciutadania i el Departament de Participació les revisarà vetllant perquè segueixin els criteris establerts, com el fet que siguin propostes d'interès general per la ciutat i que qui les presenti siguin persones majors de 16 anys i estiguin empadronades al municipi, entre d'altres. A més, la comissió les agruparà segons la temàtica.

Dilluns 28 d'octubre, a dos quarts d'onze del matí, hi haurà un acte públic al Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú on es sortejarà l'ordre de la intervenció de les propostes acceptades, alhora que també es donarà a conèixer les que no s'hagin acceptat i el motiu.

A partir del mateix dilluns s'obrirà el termini perquè qui ho vulgui es pugui inscriure com a públic a l'assemblea, a través de la carpeta ciutadana.

Per més informació consulteu aquest enllaç


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00