Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/05/2013

Nou butlletí de VNG Inclusió

El butlletí el podran rebre mensualment totes les persones que s'hi subscriguin       El butlletí el podran rebre mensualment totes les persones que s'hi subscriguin

L'Oficina Tècnica VNG Inclusió de l'Ajuntament edita un nou butlletí mensual sobre inclusió social

Amb la intenció que tots els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin puguin estar informats de totes les novetats de la inclusió social, s'ha creat el nou butlletí electrònic "L'actualitat de la inclusió social a VNG".

Aquesta nova publicació s'enviarà mensualment, i inclourà totes les accions, serveis, estudis, notícies i tot allò relacionat amb la inclusió social, especialment a Vilanova i la Geltrú i els seus voltants, però sense oblidar aquelles iniciatives internacionals que poden ser interessants.

El butlletí està redactat i gestionat per l'Oficina Tècnica VNG Inclusió, que conforma el Pla Local d'Inclusió Social de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. VNG Inclusió és un full de ruta per als propers 3 anys, que té com a finalitat lluitar contra els factors d'exclusió social, i fer de Vilanova i la Geltrú una ciutat encara més cohesionada. És un pla de ciutat per reduir i prevenir desigualtats, i per activar la ciutadania.

En el primer número del butlletí "L'actualitat de la inclusió social a VNG", que ja s'ha publicat, hi ha informació sobre el Pla d'Inclusió i la seva trajectòria de treball des que va començar a funcionar l'any 2010. D'altra banda, també hi ha un gràfic per visualitzar quins són els col·lectius més vulnerables de la ciutat en aquests moments. Finalment, el butlletí inclou una secció de notícies i novetats sobre la inclusió social a la nostra ciutat, i dóna la possibilitat d'ampliar la informació més interessant.

En aquests moments de crisi econòmica, des de l'Oficina es considera molt necessari que tots els ciutadans i ciutadanes vetllin per la inclusió social.
Totes les persones que es vulguin subscriure per rebre'l cada mes, ho poden fer en aquest enllaç

Podeu consultar el primer número del butlletí fent clic aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00