Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/06/2015

Divendres es farà el lliurament dels premis del 18è concurs fotogràfic 'L'empremta femenina'

María García Rubio 'Mary'  María García Rubio 'Mary'

En el marc de l'acte també s'atorgarà el Premi honorífic María García Rubio 'Mary' en la seva primera edició

Aquest divendres 19 de juny es farà l'entrega de premis del 18è concurs fotogràfic "L'empremta femenina", inclòs en la programació de l'Àgora d'Equitat d'estiu. L'acte tindrà lloc a partir de les 18 h a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell de la nostra ciutat.

Enguany, a més a més dels premis habituals, es lliurarà el premi honorífic María García Rubio "Mary", en la seva primera edició. El premi vol ser un record i un homentage a la fotoperiodista vilanovina, traspassada recentment. El guardó premiarà la fotografia que reflecteixi l'actualitat i les notícies relacionades amb l'empoderament de les dones durant l'últim any (2014 – 2015).

A partir de divendres, i fins al dia 4 de juliol, quedarà instal·lada a la mateixa biblioteca l'exposició de les fotografies presentades a concurs. Posteriorment, la mostra es traslladarà als diferents centres cívics i espais municipals de Vilanova i la Geltrú durant el període d'un any.

L'objectiu del certamen és fomentar la creativitat plàstica, reflectint la vida de les dones en totes les seves vessants i fer visible la seva imprescindible participació en l'avenç de la nostra societat

El concurs és organitzat pel Col·lectiu Fotogràfic Fotoítaca, Biblioteques municipals i la Regidoria de Convivència i Equitat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00