Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/10/2015

Vilanova Actua busca voluntariat per als caps de setmana

Els caps de setmana s'ofereixen diverses activitats d'oci per a persones amb discapacitat   Els caps de setmana s'ofereixen diverses activitats d'oci per a persones amb discapacitat

L'Associació d'Oci Inclusiu del Garraf busca voluntaris i voluntàries que vulguin compartir el seu temps amb persones amb discapacitat i viure aprenent a través de noves experiències

L'entitat Vilanova Actua, membre de la Mesa d'Entitats Socials de VNG, està cercant persones interessades a realitzar tasques de voluntariat durant els caps de setmana. Actualment, aquesta Associació d'Oci Inclusiu del Garraf funciona majoritàriament amb un voluntariat jove, i per això cada any l'entitat ha de fer una nova crida per ampliar l'equip, ja que alguns no poden continuar perquè troben feina o comencen nous estudis.

La crida és per a les persones interessades en conèixer a fons els projectes de Vilanova Actua. Animen tothom qui vulgui participar-hi per viure aprenent a través de noves experiències.

L'Associació d'Oci Inclusiu del Garraf, Vilanova Actua, ha iniciat ja les seves activitats del nou curs 2015-2016, així com l'espai d'oci dels caps de setmana, que és el que necessita voluntariat. Aquest servei porta ja més de set anys en funcionament i és un dels més sol·licitats per les famílies i usuaris/àries. Concretament, Sant Joan Actua! és un espai d'oci per a persones amb discapacitat psíquica, física i/o sensorial que pretén desenvolupar activitats de lleure a través de la presa de decisió i els suggeriments dels propis usuaris/àries, millorant la qualitat de vida d'aquest col·lectiu. És per aquest motiu que qualsevol persona que estigui interessada en participar, compartir, donar i rebre d'aquesta experiència pot formar de l'equip del projecte posant-se en contacte a través del correu electrònic de l'entitat http://vilanova.actua@gmail.com, o de la pàgina web www.vilanovaactua.org. També es pot contactar a través del Facebook Vilanova Actua.

Què és la Mesa d'Entitats Socials?
L'entitat Vilanova Actua pertany a la Mesa d'Entitats Socials, un grup de persones que formen un espai de treball permanent representant les seves organitzacions, i que aborden objectius socials comuns ajuntant els nostres recursos i capacitats en benefici de la població de Vilanova i la Geltrú.
Actualment la Mesa està formada per 11 projectes socials i per la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de VNG, que fan reunions mensuals, i que intercanvien informació i fan treball conjunt de manera continuada.
La Mesa disposa de l'espai web www.vilanovasolidaria.cat, que comunica el projecte global de la Mesa i la informació particular de cadascuna de les entitats. A més, també utilitza les xarxes socials Facebook i Twitter.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00