Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/02/2013

Cubells de recollida de vidre per als restaurants

Els cubells ja han arribat a VNG i són a punt per ser distribuïts entre els restaurants que els sol·licitin Els cubells ja han arribat a VNG i són a punt per ser distribuïts entre els restaurants que els sol·licitin

L'Ajuntament de VNG repartirà els propers dies cubells de recollida de vidre als restaurants de la ciutat. La plataforma Ecovidrio els ha regalat a l'Ajuntament com a premi per la quantitat de tones recollides

La Regidoria de Serveis Viaris repartirà aquesta setmana 174 cubells de 90 litres de capacitat a diversos restaurants. L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú disposa d'un conveni amb la plataforma Ecovidrio, que gestiona la fracció del vidre recollit a Vilanova i la Geltrú. Cada any, en funció de les tones de vidre que es recullen i es traslladen al gestor autoritzat, Ecovidrio premia els ajuntaments amb una aportació econòmica per tona recollida, i posa a disposició diferents elements per tal de fomentar campanyes destinades a la recollida de vidre. Aquests elements gratuïts els facilita la plataforma Horeca.

El passat 2012, l'Ajuntament va sol·licitar la prestació de diferents ajudes, i Ecovidrio va concedir una petita quantitat de cara a fomentar campanyes de recollida de vidre, a banda de 174 cubells de 90L per la seva distribució gratuïta. Els cubells ja han arribat a la ciutat, i ara caldrà fer un repartiment als diversos restaurants que estiguin interessats a rebre'n un sense cap cost. D'aquesta manera es facilita la recollida d'aquesta fracció als establiments.

El repartiment dels cubells s'emmarca en la nova campanya de sensibilització de cara a la ciutadania que aviat es posarà en marxa per part de la Regidoria de Serveis Viaris i Mobilitat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00