Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/09/2015

El Mercat del Centre oferirà productes en promoció especial tots els dimecres

Els 'Dimecres grocs' són una iniciativa per destacar els productes frescos

El Mercat del centre inicia aquest dimecres la campanya 'Dimecres grocs'. La iniciativa consisteix en una promoció un cop a la setmana de productes frescos a diferents parades. Cada dimecres els establiments identificaran algun producte amb un cercle groc, oferint-lo a millor preu o amb algun altre incentiu de cara al consumidor.

L'Associació de Concessionaris del Mercat del Centre vol d'aquesta manera dinamitzar l'activitat un dia entre setmana i potenciar la qualitat i la proximitat dels productes del mercat.

D'altra banda, cal dir que dijous, 10 de setembre, els mercats obriran excepcionalment en horari de divendres, és a dir matí i tarda, atès que divendres 11 és festiu. El Mercat del Centre i el Mercat de Mar estaran oberts de 8 h a 14 h i de 17.30 h a 20.30 h.


Horaris d'hivern a partir del 14 de setembre

A més, a partir del dilluns, 14 de setembre, els mercats ja funcionaran amb l'horari d'hivern. El Mercat de Mar obrirà els matins, de dilluns a dissabtes de 8 h a 14 h i les tardes dels dimarts i divendres de 17 h a 20 h.

Pel que fa al Mercat del Centre, l'horari d'obertura serà els matins, de dilluns a divendres de 8 h a 14 h, les tardes dels dimarts i divendres de 17 h a 20 h i els dissabtes de 7.00 h a 14,30 h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00