Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/04/2016

Se celebra el 8è Simposi de Treballs de Recerca de Batxillerat del Garraf

 L'acte final s'ha fet a la Nau del Ferrocarril L'acte final s'ha fet a la Nau del Ferrocarril

L'acte final s'ha fet a la Nau del Ferrocarril, amb la presència dels representants de les institucions implicades i de l'alumnat que ha realitzat els treballs

Aquest migdia s'ha celebrat a la Nau del Ferrocarril de la nostra ciutat l'acte final del 8è Simposi de treballs de recerca de batxillerat del Garraf, on alumnes de 2n de batxillerat han presentat els seus treballs de recerca i alumnes de 1r els han pogut conèixer de primera mà.

Com a novetat d'enguany, tots els treballs participants, així com els centres respectius, han rebut un diploma de participació en el simposi. També han rebut la publicació impresa de les ressenyes i l'oferta de tallers formatius que podran fer els alumnes de 2n de batxillerat que han pres part en les exposicions.

L'acte ha comptat amb la presència del regidor d'Educació i Ocupació de l'Ajuntament de VNG, Joan Martorell, de representats del Departament d'Ensenyament, del Centre de Recursos Pedagògics del Garraf com a organitzador del simposi i de algunes de les entitats i organismes col·laboradors (entre d'altres UPC de Vilanova, Museu del Ferrocarril, Museu Victor Balaguer, Centre d'interpertació del Romanticismes Manuel de Cabanyes...). Joan Martorell ha animat els alumnes de 1r de batxillerat, "ara us toca a vosaltres fer el vostre treball de recerca", i ha felicitat els alumnes de 2n per les seves presentacions. "Donem les gràcies també a les institucions participants, que s'uneixen per ser altaveu per als vostres treballs".
simposi 2
Abans, però, des de les 10 d'aquest matí i fins a les 12.30 h diferents espais de la ciutat (sala d'actes de la UPC, Museu del Ferrocarril, Museu Victor Balaguer, Neàpolis i 4 aules de l'aulari de la UPC) han acollit la presentació, per part dels alumnes, de 40 treballs de recerca que els diferents instituts de la comarca han seleccionat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00