Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/02/2016

L'Assemblea Municipal Oberta debatrà sobre promoció de la Geltrú, urbanisme i atenció a la infància i dones embarassades

L'AMO es farà a Neàpolis  L'AMO es farà a Neàpolis

Escollides per sorteig les 5 propostes a debatre i oberta la inscripció per prendre part a l'AMO del 27 de febrer

 L'Assemblea Municipal Oberta de VNG debatrà propostes sobre l'especialització de la Geltrú com a marca turística medieval, les mesures de seguretat adreçades a la infància, les places d'aparcament per dones embarassades, la regulació d'usos del PERI Cap de Creu i sobre el pas sota via del carrer Àncora.

Aquestes han estat les cinc propostes escollides per sorteig que formaran part del contingut de la tercera AMO, el dia 27 de febrer. L'assemblea tindrà el mateix funcionament que en les edicions anteriors, amb una durada de 120 minuts i l'exposició, debat i votació de cinc propostes.

Aquesta iniciativa és una eina de participació que permet a entitats i ciutadania a títol individual presentar propostes sobre qüestions d'interès general per la ciutat. Els assistents les poden debatre i votar-les. Un cop debatudes les propostes escollides per sorteig, si hi ha temps es debatrà també un sisè punt: l'espai adaptat per al casal de dones. El contingut detallat de les propostes es pot consultar a la pàgina web municipal AQUÍ.

L'assemblea Municipal Oberta se celebrarà d'10 h a 12 h a Neàpolis, i des d'avui i fins el divendres 26 les persones interessades en assistir com a públic poden fer la seva inscripció de manera telemàtica en aquest ENLLAÇ o presencialment a l'OAC. Com a novetat en aquesta edició, s'oferirà un servei de guarda per a infants mentre duri l'activitat. Les persones que el vulguin sol·licitar ho han d'indicar en el moment de fer la inscripció a través de la Carpeta Ciutadana AQUÍ.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00