Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/11/2016

Campanya coordinada de control de transport escolar i de menors entre el 21 i el 27 de novembre

 Transport escolar Control Transport Escolar

La campanya realitzada per la Policia Local i el Servei Català de Trànsit busca assegurar-se que es compleixen amb tots els requisits per realitzar el servei de transport escolar.

El Servei Català del Trànsit i la Policia Local de Vilanova i la Geltrú duran a terme entre el 21 i el 27 de novembre una campanya coordinada de control de transport escolar i de menors. L'objectiu d'aquesta és comprovar que el transport escolar es realitza amb l'autorització específica corresponent, ja que no tenir-ne és motiu de penalització.

D'igual forma es podrà sancionar que no hi hagi una plaça o seient per a cada menor, incomplir les parades o itineraris fixats, no utilitzar el cinturó de seguretat o dispositiu de retenció infantil, que hi hagi dèficit d'acompanyants de transport escolar a qualsevol tipus de centre o la permanència dels menors al vehicle per un temps superior al permès.

Durant els controls es tindrà cura del fet que sempre hi hagi places pròximes reservades a les portes de servei per a persones amb mobilitat reduïda així com les condicions dels vehicles que realitzin el servei de transport escolar tenint en compte aspectes com l'antiguitat màxima permesa per un vehicle que es dediqui al transport escolar i de menors, la retolació, així com el compliment de les prescripcions tècniques en temes d'accessibilitat, assegurances i revisions tècniques vigents, entre d'altres.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00