Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/11/2015

Israel Grases presenta el seu primer llibre 'Miradas al pasado desde un presente incierto'

Israel Grases amb la seva obra Israel Grases amb la seva obra

El jove, vinculat al Projecte TIMOL, serà a la Biblioteca Joan Oliva el dia 3 de desembre, Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat

El proper dijous 3 de desembre, a les 20 h, la Biblioteca Joan Oliva i Milà presenta el llibre Miradas al pasado desde un presente incierto, d'Israel Grases, un jove vinculat al Projecte TIMOL.

Miradas al pasado desde un presente incierto és un llibre de relats que tracta de qüestions d'activisme social, polítiques, que parla de personatges històrics i de gent corrent amb històries quotidianes que podrien passar-nos a qualsevol de nosaltres. És la concreció d'una sèrie d'experiències, lectures i reflexions de l'autor en els darrers 20 anys i que es tradueixen en una visió del món molt particular.

Israel Grases té 42 anys, és aficionat a la lectura i escriptura des dels 11 anys. Manifesta que té un esperit crític i que escriu per la necessitat de poder plasmar en paper tots els pensaments, opinions que constantment ronden per la seva ment que sempre està activa.

Explica que tot va començar quan algunes persones del seu entorn van animar-lo a corregir i endreçar els seus escrits, perquè poguessin ser publicats. El camí ha estat ple d'entrebancs i li ha costat un any de feina. Però ni els entrebancs ni les dificultats derivades de la seva discapacitat han estat impediment per poder, finalment, realitzar el seu projecte. La seva constància, tenacitat, el no desistir i, sobretot, el creure en ell i les seves capacitats, han fet possible que el llibre ja estigui editat i que tingui concertades presentacions a Sitges, Sant Pere de Ribes, Masnou i Vilanova i la Geltrú.

També, amb motiu del Dia de les Persones amb Discapacitat, el dia 28 de novembre, a les 12 h, a la Biblioteca Armand Cardona, i en l'espai L'hora del conte, es farà lectura de L'Ona i el seu aniversari, d'Anna Garcia Galceran, autora del text, i Joan Turu, autor de les il·lustracions. La lectura anirà a càrrec de l'Anna i la seva germana Cristina. L'Ona és una nena alegre i feliç que va amb cadira de rodes i porta un pegat a l'ull com l'autora d'aquest conte. Aquesta activitat està adreçada a infants d'entre 3 i 10 anys i vol acostar als nens i nenes el món de la mobilitat reduïda, ja que la protagonista del conte transmet alegria i no vol que els infants associïn cadira amb tristesa.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00