Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/08/2008

L'Ajuntament de VNG encarrega l'elaboració d'un Pla Local de Joventut

L'objectiu és detectar i analitzar les necessitats i els problemes del jovent de la ciutat

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha encarregat l'elaboració del Pla Local de Joventut de Vilanova i la Geltrú amb l'objectiu de detectar i analitzar les necessitats i els problemes del jovent de la ciutat per tal de millorar els serveis i les polítiques en matèria de joventut.

Les tasques corresponents a l'anàlisi s'han encarregat a l'empresa La Carpa, especialitzada en l'anàlisi i redacció de projectes de recerca social, la qual ha d'aportar elements sobre la realitat juvenil a casa VNG i avançar en la creació d'un observatori permanent que faciliti anar actualitzant les dades. D'aquesta manera, l'actualització dels indicadors ha d'ajudar a l'adaptació a la realitat dels objectius i actuacions que es derivin del Pla.

Aquest diagnòstic que ha de donar pas al Pla Local de Joventut es farà aplicant metodologies quantitatives (dades municipals del padró, formació, ocupació, lloc d'origen, usuaris de serveis municipals, nombres d'entitats i tipologia, mobilitat, etc; dades comarcals: i dades generals de Catalunya); metodologies qualitatives (entrevistes a entitats, associacions i persones individuals; grups de discussió generals; grups de discussió específic; i entrevistes a professionals i experts); i treball antropològic (aflorar les problemàtiques, lideratges, grups i realitats sovint no tingudes en compte o que passen més desapercebudes a la realitat quotidiana; i diagnòstic de la utilització dels espais públics per part dels i les joves i detecció de necessitats i interessos). La durada d'aquest treball serà d'entre sis i vuit mesos.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00