Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/02/2013

Comença el termini de presentació de candidatures per formar part de la Comissió de Protocol de la Festa Major

 La Comissió de Protocol de la Festa Major vetlla per les cercaviles i actes tradicionals   La Comissió de Protocol de la Festa Major vetlla per les cercaviles i actes tradicionals

Un grup de treball ha redefinit el sistema d'elecció dels membres, que han de ser majors d'edat i tenir coneixements de cultura popular

Les persones que vulguin optar a ser membres de la comissió hauran de presentar la seva candidatura del 18 de febrer al 18 de març a través de la Carpeta Ciutadana o l'OAC. Els requeriments per poder optar a la comissió són: ser major d'edat, presentar candidatura mitjançant la Carpeta Ciutadana o l'Oficina d'Atenció Ciutadana i tenir coneixements sobre la cultura popular de la nostra ciutat i forana.

Arran del procés participatiu El model d'organització i gestió de la Festa Major a Debat que es realitzà durant el 2012, es va crear un grup de treball específic sobre la comissió de protocol. Aquest grup ha elaborat un document on es redefineixen aspectes com el sistema d'elecció de la comissió que s'ha canviat per fer-la més participativa.

La Comissió de Protocol de la Festa Major és l'encarregada de vetllar per la qualitat, idoneïtat i correcta execució dels elements que participen en les cercaviles i actes tradicionals de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú. Està formada per 5 membres i la durada del càrrec serà de 5 anys.

Les candidatures es faran arribar a la Junta de Portaveus de l'Ajuntament, que les valorarà i proposarà al Ple les 5 que consideri més idònies. El Ple municipal ratificarà els 5 membres de la comissió escollits i la llista de membres suplents, formada per aquelles candidatures vàlides i no escollides i que és reservada per cobrir les baixes produïdes durant el mandat de la comissió.

Per presentar la vostra candidatura cliqueu aquí
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00