Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/01/2016

La Banda de Música Mestre Montserrat ofereix el concert de la Festa Major d'Hivern

Banda de Música Mestre Montserrat  Banda de Música Mestre Montserrat

Diumenge l'Auditori Eduard Toldrà acull el concert dels Tres Tombs, emmarcat en la temporada d'arts escèniques

Aquest diumenge 10 de gener, l'Auditori Eduard Toldrà acollirà el Concert de Festa Major d'Hivern: els Tres Tombs, a càrrec de la Banda de Música Mestre Montserrat, sota la direcció d'Emili Serrano.

Aquesta formació vilanovina, amb una gran quantitat de concerts a l'esquena, participa en les principals activitats festives de la ciutat, com el Carnaval, la Festa Major o la Festa Major d'Hivern.
Per diumenge té previst un repertori variat però molt adequat per a aquesta festivitat, a més d'alguna sorpresa, com ja és habitual en els seus concerts.

La Banda de Música Mestre Montserrat és una formació musical integrada per més de 70 components, entre ells alumnes i professors de l'Escola i Conservatori Municipal Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú, dirigida pel mestre Emili Serrano. Es reconeix hereva de formacions musicals com l'antiga Banda Municipal del mestre Francesc Montserrat, o la Banda Puig, que dirigia Òscar Martí.

El concert, emmarcat en els actes de celebració dels tres Tombs i en la temporada estable d'arts escèniques, començarà a les 7 de la tarda, i l'entrada té un preu de 5 euros.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00