Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/02/2016

Maria Antònia Canals serà a l'Institut de Baix-a-Mar per inaugurar el laboratori matemàtic que porta el seu nom

Maria Antònia Canals Maria Antònia Canals

La mestra i matemàtica oferirà la xerrada 'Què és educar tot fent matemàtiques?' al mateix centre el dia 24 de febrer

El proper dia 24 de febrer, l'Institut de Baix-a-Mar de la nostra ciutat acollirà la xerrada Què és educar tot fent matemàtiques? a càrrec de la mestra i matemàtica Maria Antònia Canals, qui inaugurarà el laboratori de matemàtiques del centre que portarà el seu nom.

La jornada s'iniciarà la inauguració oficial del laboratori Maria Antònia Canals i, seguidament, l'homenatjada durà a terme una xerrada on ens mostrarà diferents aspectes lligats a la seva experiència com a mestra i com portar recursos didàctics amb materials manipulatius a les nostres aules.

Maria Antònia Canals ha desenvolupat la seva activitat en diverses escoles de Catalunya i a la Universitat de Girona, entre d'altres. Gran coneixedora de la pedagogia Montessori, ha incorporat els materials com a eix fonamental de l'aprenentatge de les matemàtiques. Ha dedicat bona part de la seva vida als nens i a la formació de mestres. Té diversos quaderns d'activitats publicats per a primària i ha creat dos espais de materials de matemàtiques, el GAMMAR a la Universitat de Girona, i el CAÀREM a la l'Associació Rosa Sensat de Barcelona, de la qual n'és membre fundadora. Fou Creu de Sant Jordi l'any 2006.

Donada la capacitat del laboratori de matemàtiques, les inscripcions es faran a través dels centres educatius, i no de manera individual.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00