Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/11/2015

Torna Blanquets, el festival infantil de disseny a La Sala

Els tallers es faran aquest dissabte al matí i a la tarda   Els tallers es faran aquest dissabte al matí i a la tarda

Els tallers infantils s'emmarquen en la setena edició del Blanc Festival, que se celebra a VNG els dies 6 i 7 de novembre

Aquest dissabte el Centre d'Art Contemporani LA SALA i el BLANC Festival posen en marxa la tercera edició de Blanquets, un conjunt de tallers de disseny gràfic per a nens i nenes amb l'objectiu d'apropar el món del disseny als més petits i fomentar la seva creativitat.

“Pintem amb llum” (programat per a les 11 del matí) i “Minitipos” (per a les 6 de la tarda), són els tallers infantils de disseny que formaran part del Blanquets d'enguany, que té lloc al Centre d'Art Contemporani LA SALA dins el marc del BLANC Festival de disseny que se celebra a la nostra ciutat divendres i dissabte.

“Pintem amb llum”, anirà a càrrec de les artistes Roser Amela i Carolina Raventós, que mostraran al nens i nens com pintar amb llums de led en l'espai, capturant aquestes pintures amb fotografies.

Al taller “Minitipos”, a càrrec de Mar Estrada i Thalia Lavaill de Vostok Printing Shop, els petits podran aprendre i experimentar amb els tampons, l'estampació i la serigrafia sobre paper.

Els tallers van dirigits a nens i nenes d'entre 7 i 12 anys i són gratuïts. Les places són limitades, per això cal fer reserva prèvia al telèfon 93 816 90 01 o per mail lasala@vilanova.cat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00