Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/04/2014

Diumenge se celebra la Cursa de resistència en BTT

   La façana marítima de Vilanova i la Geltrú serà l'escenari de la prova     La façana marítima de Vilanova i la Geltrú serà l'escenari de la prova

Les inscripcions per a la 2a edició de les 4 hores de resistència en BTT de Vilanova i la Geltrú encara són obertes

Aquest diumenge 6 d'abril, de 9 a 13 hores, el Club Ciclista Formula Extrem BTT de Vilanova i la Geltrú organitza, en col·laboració amb l'Ajuntament de la ciutat, la 2a edició de la Cursa de Resistència en BTT.

La prova consisteix en donar el màxim número de voltes a un circuit de 4 quilòmetres, degudament senyalitzats, per la zona de la platja d'Adarró, el passeig de Ribes Roges i la zona de l'Ortoll. Els participants s'hauran d'anar rellevant durant les quatre hores de la competició.

Els temps seran controlats per xip i les classificacions es coneixeran un cop acabi la prova. Cada corredor haurà de portar la seva bicicleta, i hi haurà de fixar el dorsal. Es donaran premis als primers de cada categoria: parella masculina, parella femenina, parella mixta, i premi a la volta més ràpida.

Les inscripcions per prendre part a la prova encara són obertes. El preu per als federats és de 22 euros i 27 euros pels no federats. Us podeu inscriure i trobar més informació a www.formulaextrem.com
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00