Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/10/2014

Surt de Vilanova i la Geltrú un camió amb destinació als camps Sahrauís

Porta 11 tones d'aliments, mantes, roba d'abric i medicaments

Ahir dimarts va sortir de Vilanova i la Geltrú un camió amb destinació als camps de refugiats sahrauís amb onze tones d'aliments, mantes, roba d'abric i medicaments. Aquest camió arribarà en els pròxims dies als camps via Alacant i Oran.

La iniciativa ha sorgit de 24 entitats solidàries amb el Sàhara de diferents indrets de Catalunya amb la col·laboració d'ajuntaments com el de Vilanova i la Geltrú i Cubelles. El motiu han estat unes tempestes huracanades que van destruir una part dels campaments el 21 de setembre.

Algunes de les entitats participants a aquesta acció creuen que seria necessari el reprendre la possibilitat d'organitzar una caravana anual destinada al Sàhara. La campanya actual té dues parts. La primera és la portada d'aquest material, i la segona la recollida de diners per, o bé ajudar directament a les famílies, o bé per adquirir allí els materials necessaris. A finals de novembre o principis de desembre una representació d'aquestes entitats es desplaçarà als campaments per avaluar les necessitats.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00